Entry Follow Dash Tips Cerpen tazkirah

Sunday, 7 July 2013

#BrogaHills, Semenyih





#BrogaHills.

Excited giler dapat daki bukit sem nim bersama geng kembara , mencabar tapi tak mencabar sangat lagi kat Bukit Broga nim . Kami start mendaki pada jam 2.30 am , sampai tu terus siap-siap untuk mendaki , ..
Kami tiba di second puncak pada jam 3 lebih-lebih am. kejap jer daki . Pendakian yang santai jer sbb waktu tu masih sejuk dan fresh lagi so keletihan tu ada tapi sikit jer lah..

Kami solat subuh di kaki bukit jam 5.50 am, berbekal air botol amik air sembahyang . Alhamdulillah,kami melaksanakan kewajipan dengan baik walaupom di kaki bukit.



Bersama geng poli dari Politeknik Nilai :)
salam pendakian , salam perkenalan , salam 1 Malaysia *dah kenapa

Nim baru satu bukit . Next bukit Vdah update lagi sbb picture takde lagi , 
smua guna kamera member.so tunggu ye :)

Kami mendaki 2 bukit dalam 1 hari :)



1 Comment:

Farhain Azmi said...

Bestnya.. teringin nak daki broga hills jga. Harap dapat mendaki satu hari nanti :)