Entry Follow Dash Tips Cerpen tazkirah

Saturday, 20 April 2013

Segmen Pencarian Bloglist Bulan May Cik Yan




 Hello, Ape khabar semua .Today, vdah join satu segmen yang Cik Yan buat and vdah nak ajak korang-korang join sekali . Ok tak .? Senang jer just uolss tekan kat banner tu . (: I'm sory Cik Yan sebab lambat sikit join , but it's ok asalkan dapat jugak join. Support Yan for this segmen. So kepada blogger2 kat luaq sana , apa kata join vdah . Mana tahu kot-kot jadi bloglist Cik Yan kite nim . Ok, sampai sini dulu. Assalamualaikum (:

Saya ajak ^dia^

3 Comment:

cik nurussalwa said...

salam wbt :)
wah lama dah tak kena tag.
(maybe sebab dah lama tak blogging). huhu.

thanks for the tag sis :)

ÜShooting Stars//ieyan cinnamonÜ said...

Datang sini nak check sama ada linknya betul ada tidak,apa2 pun terima kasih kerana sudi memberi sokongan pada segmen pertama yan..:)Tunggu keputusannya pada 25/5/2013 bulan ni :)Saya menghargai sokongan anda..:D

Boleh check senarai peserta kat sini.

http://izyan-mydiary.blogspot.com/2013/04/senarai-peserta-segmen-pencarian.html

Diera Tekikushika said...

hai dtg sini melawat kawan baru. salam perkenalan. baru sempat nak menjenguk. jemput singgah blog kita pulaks. =)