Entry Follow Dash Tips Cerpen tazkirah

Monday, 25 March 2013

Asal Saya Happy .




Kenapa pilih blog?
Buat apa berblog bagai . Tak boring ke? Ade ke orang nak baca . Bukan nye kamu blogger yang hebat pom setakat post biase2 jer . Konform xde orang follow lah ..*pi mai jauh2

Eeee nak kena jugak ,kecik besaq kecik besaq aje aku tengok . Nak kena tarik telinga, cubit pipit ke . Meh sini vdah buat .Haish ,  Alaala , bia lah blog nim biase lah tempat bercerita , tulis ilmu apa yang tahu sikit2 , berkongsi isi hati or wtever asal bahagia . Kalau tak melanggar syarak , tak menjatuhkan aib orang , tak mengarut , tak bla bla...kn?

Vdah hanya menulis ,
Korang baca .
Korang komen ,
Korang follow , *Tak nak follow suda , k bai . majukk
Korang kritik .

Ok, susah tak . tak kan . Vdah tulis ikut rajin jari jemari , ikut mood , apa yang vdah tahu , apa yang vdah rasa vdah bahagia dalam hidup nak shre wif uolls . Yes , it's me .! Look here . .


:)

Vdah akan menulis , menconteng di sini  sesuka hati . If xde entry baru bermggu-minggu , berbulan-bulan , bertahun-tahun . itu tandanya Vdah dah bertemu dan kembali padaNya .

My Name Vdah Awatif . Ok .


bole tak pic nim  , :)

Kbai .
 Lot's of Love , 
 Vdah Awatif ,

4 Comment:

Ahlami is MimpiKu said...

ur name is wahidah :P

Ahlami is MimpiKu said...

ur name is wahidah :P

Vdah said...

Asal sy bahagia :)

Mas Zull said...

assalamualaikum vdah...alhamdullilah semoga terus bahagia...:)